Det perfekta samarbetet

Det perfekta samarbetet

Samarbete är nyckelordet i våra projekt, som vanligtvis involverar tre partner: En slutanvändare, en installatör och Geovent.

Installatören och slutanvändaren analyserar slutanvändarens problem – och vi hittar den bästa möjliga produktlösningen tillsammans med installatören, som slutför projektet. På så sätt får slutanvändaren en optimal lösning på sitt problem.

Det är så här installationer med Geovent-produkter utförs dagligen internationellt. Stora och små projekt går genom vår tekniska försäljningspersonal, som hjälper till att hitta en optimal och problemfri lösning på slutanvändarens problem.

Ett litet projekt har just avslutats hos AVN Hydraulik, som ville ha en lösning för sitt skärbord. Här måste slangarna kortas av och slangarnas varierande längder krävde en flexibel lösning. Därför hittade man tillsammans med det välkända installationsföretaget E. Klink en lösning med både en ASA-3-utdragsarm och en COMPACT-utdragsarm. Förutom den stora flexibilitet som ASA-3-armen erbjuder när det gäller räckvidd och täckningsområde, kompletterar COMPACT-armen detta med sin interna teleskoparm. Det gör att COMPACT-armen kan placeras exakt där den behövs, och den kan skjutas upp och bort från arbetsplatsen, så att den ger utrymme när den inte används.

För att säkerställa effektiv utsugning via armarna valdes en MSFG 200-3 fläkt. Med det inbyggda Scirocco-hjulet är fläkten tyst, ger små vibrationer och levererar ett betydande tryck och flöde per kW. Detta ger en energieffektiv och hållbar lösning.

Om du har frågor kan du kontakta oss på tel. +45 86 64 22 11 eller [email protected]

Få vår senaste katalog

Den aktuella katalogen som gäller från och med 2022 är nu tillgänglig.
Klicka på länken nedan och få en eller flera kataloger skickade via e-post och e-post.

Förfrågningskatalog

Få vår senaste katalog

  Om Geovent

  Vi är ett dynamiskt företag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av komponenter och system för avancerad industriell ventilation.

  Vi har varit kända som pionjärer inom detta område sedan 1968.

  Läs mer ›

  Utsugsarmar ›

  Brett utbud av kåpor som är idealiska för extraktion av svetsrök och ångor.

  Filter ›

  Brett utbud av industrifilter – från svetsrök till oljedimma – vi har de flesta filtreringslösningar.

  Fläkt ›

  Geovent erbjuder ett brett sortiment av fläktar för industriella processer med luftvolymer upp till 55.000m³/h.

  Avgaser ›

  Utsugsarmar för svetsrök, ångor och damm.