Förlängningsarm med ASA4-arm

Ett ventilationsföretag kontaktade Geovent eftersom deras kund hade hittat nya lokaler till sin smed och därför behövde ett nytt utsugssystem.

Svetsämnena i deras verkstad är mycket stora, så behovet av extraordinära långa ASA 4 utsugningsarmar var ganska brådskande. Geovent föreslog att de skulle använda våra helt nya förlängningsarmar, tillsammans med våra 4 meter ASA 4-armar.
Denna lösning med de nya förlängningsarmarna visade sig vara den perfekta lösningen. Kunden är mycket nöjd med lösningen, eftersom de nya Geovent förlängningsarmarna är extremt enkla att placera ovanför de stora ämnen som ska svetsas.
Förlängningsarmen är konstruerad med mycket mobila lager och bussningar, vilket gör armen/förlängningsarmen mycket användarvänlig. Det som gör denna förlängningsarm så speciell är att den är universell, det vill säga om du har denna förlängningsarm i din verkstad, och du vill byta utsugningsarmen till vår WING, ASA eller COMPACT arm, till exempel, då kommer det faktiskt att vara möjligt. Det är lätt att byta adaptern, placerad precis framför förlängningsarmen och sedan byta ut armen.

Receive newsletter

Få vår senaste katalog

Den aktuella katalogen som gäller från och med 2022 är nu tillgänglig.
Klicka på länken nedan och få en eller flera kataloger skickade via e-post och e-post.

Förfrågningskatalog

Få vår senaste katalog

  Om Geovent

  Vi är ett dynamiskt företag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av komponenter och system för avancerad industriell ventilation.

  Vi har varit kända som pionjärer inom detta område sedan 1968.

  Läs mer ›

  Utsugsarmar ›

  Brett utbud av kåpor som är idealiska för extraktion av svetsrök och ångor.

  Filter ›

  Brett utbud av industrifilter – från svetsrök till oljedimma – vi har de flesta filtreringslösningar.

  Fläkt ›

  Geovent erbjuder ett brett sortiment av fläktar för industriella processer med luftvolymer upp till 55.000m³/h.

  Avgaser ›

  Utsugsarmar för svetsrök, ångor och damm.