Vi kan hjälpa dig att hitta rätt lösning

Vi har ett professionellt tekniskt säljteam för att vägleda och ge dig råd

Vi har en rad standardprodukter som uppfyllde alla de mest normala behoven för utvinning och ventilation av avgaser, ångor, damm etc. Men om du behöver en skräddarsydd lösning är vårt team redo att hjälpa dig.
Kontakta oss för dina önskemål så hjälper vi dig att skapa en hälsosam och säker arbetsplats.

Rätt lösning

På Geovent har vi stor erfarenhet av att lösa även de mest komplexa uppgifterna

Vi vet att nöjda kunder alltid återvänder. Som Geovent kund får du seriösa och kompetenta råd om energivänliga och pålitliga ventilations- och utsugningssystem – oavsett dina behov.

Vårt standardsortiment täcker de flesta behov men ofta levererar vi även skräddarsydda lösningar efter kundens specifika behov.

En professionell lösning inkluderar tjänsterna kring produkterna. Vår flexibilitet och att vi har många av våra produkter i lager gör att vi har korta leveranstider.

Dagligen gör vi vårt bästa för att hjälpa våra kunder att undvikaproblem. Vårt tillvägagångssätt har gjort oss till en av de ledande leverantörerna på marknaden med en solid position i mer än 22 länder.

Få en steg-för-steg-inblick i processen för att skräddarsy produkter

Geovent är involverad i hela processen – från start till färdig produkt. Vi har erfarenhet av att anpassa produkter vid behov.

Säljteam
Kunden ringer och rådgör med vår skickliga tekniska säljpersonal.
Tillsammans hittar de den optimala lösningen. Vi anpassar våra produkter om våra standardlösningar inte passar kundens behov.

Din produkt skapas
Standardlösningar och kundanpassade produkter är designas. Ritningar av produkterna är gjorda i 3D.

Från designprogrammet till en färdig produkt
Vi startar tillverkningen av din beställning baserat på specifikationer och ritningar av din produkt. Delar stansas ut, stålplattor böjs och så vidare.
När alla delar har tillverkats sätts dessa ihop till slutprodukten.

Vi packar och levererar dina varor
Vi packar noggrant dina produkter och förbereder dem för frakt. Vårt transportföretag säkerställer leverans i rätt tid och på rätt plats, och du kommer att kunna följa leveransen på vår Track &trace platform.
Om du behöver teknisk support efter leverans finns vi här för dig.

Standardlösningar

Geovent A/S har ett brett utbud av standardprodukter, vilket innebär att vi har lösningar för ett brett spektrum av applikationer. Vi har bland annat erfarenhet av industriell utsug och utsug av avgaser från t ex utryckningsfordon, militäranläggningar, besiktningshallar etc. Detta har gett oss värdefull erfarenhet av kundanpassade lösningar där kraven är större än vanligt.

Geovent är specialister på lösningar som följer fordonet, vilket kräver kunskap och erfarenhet.

Anpassade lösningar

Geovent A/S kan också leverera kundanpassade lösningar. Vi skräddarsyr gärna våra lösningar för att passa kundernas behov. Om du för närvarande har ett utsugsbehov som inte kan lösas med standardkomponenter ger vi gärna ett icke-bindande erbjudande för en anpassad lösning. Vi kan alltid hitta rätt lösning för dina behov – oavsett om det är oljedimma, damm, ångor, avgaser eller något annat. Kontakta oss och berätta om dina utmaningar. Alla våra lösningar lever upp till kraven på en hälsosam och säker arbetsplats.

håll dig informerad!

JA, SKICKA MIG DEN SENASTE GEOVENT KATALOGEN